El València Basket desmunta el Múrcia en l'últim quart (89-78)

Els de Jaume Ponsarnau es consoliden en la huitena posició, que dona accés a la Copa del Rei.

El taronja Hermannson, en una acció ofensiva del partit contra el Múrcia
El taronja Hermannson, en una acció ofensiva del partit contra el Múrcia / València Basket

El València Basket s'ha imposat a l'UCAM Múrcia (89-78) en un intens duel directe en la lluita per la huitena plaça, que dona accés a la Copa del Rei al final de la primera volta. Els taronja han remuntat un partit a la Fonteta que se'ls havia posat costera amunt gràcies a un últim quart 29-16.

Tres triples de David DiLeo en els primers minuts han donat avantatge a l'equip murcià respecte a un València Basket que ha començat molt erràtic des del triple: ha fallat els sis primers llançaments de tres (14-22, m 10).

L'eixida de Hermannsson ha canviat el partit. L'islandés ha fet malament la defensa de l'UCAM amb penetracions i ha permés a l'equip de Jaume Ponsarnau igualar el marcador, encara que en els últims minuts abans del descans els visitants han tornat a dur la iniciativa del partit (42-43, m 20).

El tercer quart ha sigut el més igualat de tots. Una altra vegada Hermannsson ha desactivat la zona del Múrcia i ha reduït l'avantatge que els de Sito Alonso havien aconseguit durant els primers minuts de la represa (60-62, m 30).

Però en l'últim quart ha sigut quan ha aparegut realment l'equip taronja. La defensa de Van Rossom no ha deixat entrar en el xoc el director de joc murcià, Frankamp, i l'aparició de Derrick Williams i Nikola Kalinic en atac ha decidit un partit que, tot i el voluminós resultat, ha estat molt igualat