El València Basket descuida la Lliga Endesa (78-60)

El cuer Acunsa GCB s’ha aprofitat del descans de jugadors importants com Bojan Dubljevic o Sam van Rossom.

Louis Labeyrie
Els quinze punts de Louis Labeyrie, màxim anotador del València Basket juntament amb Prepelic no han sigut suficients / Efe

Centrat a quedar entre els huit primers de la fase regular de l’Eurolliga, el València Basket no ha comparegut en el partit contra l’Acunsa GBC. L’equip basc, cuer de la Lliga Endesa, s’ha aprofitat del descans que Jaume Ponsarnau ha donat a jugadors importants com Bojan Dubljevic o Sam van Rossom.

Onze pèrdues i només dos punts ha fet el València Basket en els sis primers minuts de partit, i això li ha fet tancar el primer quart amb un desavantatge de dotze punts (20-8). Una diferència que ha retallat en el segon quart gràcies als tretze punts de Louis Labeyrie en tres minuts, ben assistit per Martin Hermannsson. Tot i guanyar el quart, 16-22, els taronja se n’han anat als vestidors per darrere en el marcador (36-30).

En la represa s’ha tornat a veure l’equip del primer quart. L’Acunsa, liderat per Okouo i Radoncic, ha sigut superior a l’equip valencià i ha guanyat els dos últims quarts, 18-14 i 24-16 per a tancar el partit amb díhuit punts d’avantatge.

El València Basket es complica les opcions d’acabar la fase regular de la Lliga com a cap de sèrie per als play-offs. Amb un partit menys, Iberostar Tenerife és cinqué amb una victòria més que els taronja. Però l’objectiu de l’equip de Jaume Ponsarnau a curt termini és entrar en el top 8 de l’Eurolliga i, per a això, no podrà repetir l’actuació de hui contra un altre cuer, el Khimki BC rus.