València Basket i Betis busquen un acord econòmic per Shannon Evans

L'estatunidenc, amb passaport Guineà, és una de les opcions que contempla el club taronja per a la posició de base

Shannon Evans és el màxim anotador de la Lliga Endesa amb 27 punts per partit
Shannon Evans és el màxim anotador de la Lliga Endesa amb 27 punts per partit / ACB

El València Basket estudia la possibilitat de fitxar el base estatunidenc del Betis Shannon Evans, però, segons ha pogut saber À Punt Mèdia, no està disposat a pagar la xifra que demana el seu equip, al voltant d'un milió d'euros.

La clàusula de rescissió que Evans tenia amb el Betis en cas que el volguera un equip d'Eurolliga ha caducat i la seua eixida ha d'estar pactada entre els dos clubs i el jugador, que també hauria d'acordar la seua fitxa amb el València Basket.

El club valencià tempteja el mercat a la recerca d'un director de joc per la plaga de lesions que arrossega, sobretot en la posició de base. La baixa de Jared Harper va canviar l'opinió del club, que apostava per l'Alqueria i ara està al mercat buscant un fitxatge que es pretén que no ocupe plaça d'estranger.

Evans, que és una de les estreles de la Lliga Endesa amb una mitjana de 21 punts i cinc assistències per partit, compleix aqueixa condició atés que té passaport de Guinea i en virtut de l'acord amb els països Cotonou no ocupa plaça d'estranger.

El jugador d'origen estatunidenc de 28 anys i 1,85 metres, va arribar al Betis l'estiu de 2021 procedent del Bahcesehir Koleji SK turc i, en la seua primera temporada a Espanya, va ser el quart jugador més valorat de l'ACB, gràcies a 17,4 punts (segon anotador) i 6,8 assistències (més bon passador) per partit.

També et pot interessar

stats