El València Basket derrota el Bursaspor i se situa tercer del seu grup d'Eurocup

El cubà Jasiel Rivero en una acció del partit contra el Bursaspor
El cubà Jasiel Rivero en una acció del partit contra el Bursaspor

El València Basket ha derrotat el Bursaspor en el partit ajornat de la jornada 7 de l'Eurocup. Els de Joan Peñarroya han superat els turcs per 86-68, fet que els situa en la tercera posició del grup B, amb 5 victòries i 2 derrotes empatat amb el Buducnost, la Virtus de Bolonya i el Gran Canària.

L'equip taronja ha aprofitat la renta del primer quart, en què l'han finalitzat amb 16 punts a favor de marge, per a continuar dominant la resta del partit amb certa tranquil·litat.

El cubà Jasiel Rivero ha sigut la principal basa ofensiva del València Basket que ha finalitzat el partit amb 24 punts. També ha estat destacada l'actuació de Xabier Lóperz-Arostegui amb 14 punts, 2 rebots i 3 assistències i de Bojan Dubljevic amb 12 rebots i 7 assistències.

En l'equip turc, el més destacat ha sigut l'americà Allerik Freeman que ha finalitzat el partit amb 25 punts, 5 rebots i 3 assistències.

El pròxim partit del València Basket en la competició serà contra el Ratiopharm Ulm d'Alemanya, sisé classificat amb quatre victòries i quatre derrotes.

També et pot interessar

stats