El València Basket deixa escapar la victòria contra el Montakit (94-89)

El partit va començar més d'una hora tard perquè es va tencar una cistella en l'escalfament.

San Emeterio va ser el màxim anotador del València Basket, amb 16 punts
San Emeterio va ser el màxim anotador del València Basket, amb 16 punts / Javier López (Efe)

El València Basket no ha pogut guanyar a casa del Montakit Fuenlabrada. El conjunt taronja va estar per davant en el marcador en bona part del partit però en els instants finals els locals es van emportar la victòria. Amb este resultat, el València posa en perill assolir la quarta plaça de la classificació, necessària perquè el conjunt entrenat per Ponsarnau fora cap de sèrie en els play-offs.

El partit no va començar a l'hora prevista perquè en el calfament, el jugador taronja Bojan Dubljevic va trencar un dels taulers en una esmaixada i van tardar més d'una hora a canviar-la. Aquest contratemps va influir en els dos equips, que van iniciar el partit amb poca intensitat. A poc a poc, els dos conjunts van començar a trobar el ritme i els intercanvis de cistelles van ser continus. L'igualdat era màxima i el marcador ho reflectia. Fins que Matt Thomas va començar a bombardejar la cistella del Montakit. La primera part part va acabar amb un lleuger avantatge per als valencians (46-52).

En la reanudació, el València va estirar un poc més aquest avantatge fins als 11 punts. Però en l'últim quart tot es va regirar. Un 7 a 0 de parcial amb Popovic i Cruz en estat de gràcia, i la precipitació del conjunt valencià en les accions d'atac van donar el partit als de Fuenlabrada. Una derrota que deixa el València Basket en la cinquena posició i que no és la millor manera d'encarar el xoc contra el Kazan en l'Eurocup.