El València Basket deixa escapar un altre tren en l'Eurolliga

L'equip taronja ha perdut 79-78 contra el Mònaco i desaprofita l'ocasió de situar-se desé a falta de tres jornades perquè concloga la fase regular

Ojeleye, en una acció del duel
Ojeleye, en una acció del duel / Sebastien Nogier (Efe)

El València Basket ha tornat a deixar escapar una gran oportunitat de situar-se en la zona de play-in de l'Eurolliga, després de perdre 79-78 contra el Mònaco. L'equip taronja no ha aprofitat la derrota del Partizan de Belgrad i continuarà fora dels deu primers llocs de la classificació, quan només queden tres jornades perquè concloga la fase regular de la competició.

Els d'Àlex Mumbrú no han eixit concentrats al duel i ho han pagat car. El Mònaco, sense fer res de l'altre món, s'ha escapat en el marcador amb facilitat (25-15) i ha obligat els valencians a anar sempre a remolc. La reacció taronja en el segon quart ha reduït l'avantatge local a només dos punts (29-27), encara que s'ha arribat al descans quatre punts avall (38-34).

En la represa, el Mònaco ha continuat portant la iniciativa davant un València Basket que no acabava d'acostar-se prou en el marcador. De fet, els de Mumbrú no s'han posat per davant fins a l'últim període, amb un 2+1 d'Ojeleye, el millor taronja, amb 22 punts. Però un parcial de 10-1, liderat per Mike James, ha tornat a distanciar els del Principat (69-62). Els valencians han arribat amb vida al final, però han acabat patint la dessetena derrota en l'Eurolliga, que complica un poc més les aspiracions de jugar el play-in.

Ara l'equip taronja continua empatat amb el Partizan de Belgrad, un equip que ja va guanyar a la Fonteta i al qual haurà de visitar en l'última jornada. Però no serà l'únic rival al qual caldrà estar atents, ja que l'Anadolu Efes i l'Olimpia Milà també tenen les mateixes victòries.