El València Basket es cura les ferides europees en la Lliga

L'equip taronja ha apallissat l'Estudiantes a la Fonteta (55-33) i suma la huitena victòria en la competició domèstica

Rebecca Allen, en una acció del partit
Rebecca Allen, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha oblidat ràpidament la derrota contra l'Schio en l'Eurolliga amb un triomf contundent contra l'Estudiantes en la Lliga Femenina Endesa (55-33). La gran defensa taronja ha ofegat les madrilenyes, que no han tingut mai cap opció de victòria.

L'equip de Rubén Burgos ha eixit molt concentrat al duel i no ha permés que les madrilenyes anotaren amb facilitat. De fet, només han aconseguit un punt en els huit primers de joc. El València Basket tampoc ha tingut un gran encert cara a cistella, però la bona defensa li ha permés arribar al descans amb un avantatge còmode (32-17).

El guió no ha canviat massa en la represa i la renda no ha fet més que créixer. Això ha permés a Rubén Burgos donar minuts a jugadores menys habituals, en una victòria plàcida abans de rebre el campió de l'Eurolliga a la Fonteta, el Fenerbahçe, en el primer partit de la segona volta de la màxima competició continental.