València Basket-CSKA de Moscou: moment per tancar ferides

Els russos visiten els de Ponsarnau sense el seu màxim rebotador, Milutinov.

Els jugadors del València Basket celebren una canasta en l'últim partit davant l'Unicaja
Els jugadors del València Basket celebren una canasta en l'últim partit davant l'Unicaja / Twitter: @valenciabasket

El València Basket rep el CSKA de Moscou, fins ara segon millor equip de l’Eurolliga, quan es troba en plena ratxa negativa de resultats en la competició. L’equip taronja acumula tres derrotes consecutives, dos contra equips de la zona baixa de la classificació; i vol tornar a la senda de la victòria.

No obstant això, el rival no és el més propici per a això. Els russos sumen setze victòries en vint-i-tres partits i són l’equip més anotador de la competició. Així i tot, tampoc arriben en un bon moment de resultats, ja que han perdut tres dels últims quatre partits en Eurolliga, i aquest dilluns també van caure en la seua lliga contra l’Stelmet Zielona Gora.

En els russos, Mike James serà el que porte el pes ofensiu de l’equip. De fet, és el màxim anotador del torneig amb 19,95 punts per partit. El base nord-americà ha tornat a l’equip després d’uns problemes d’indisciplina que van obligar el club a apartar-lo. Al seu costat no estarà l’imponent Nikola Milutinov, que es va lesionar en el muscle en el partit contra el Bayer de Munic, haurà de ser operat i es perdrà el que resta de temporada. No obstant això, part del pes en la pintura el tindrà l’ala pivot Will Clyburn, botxí dels valencians en el partit d’anada.

Les mateixes baixes té l’equip taronja. Sastre i Vives ho tenen molt complicat per a poder jugar. El club ha ajornat l’entrenament previst per a dimecres a l’espera de rebre els resultats de les últimes proves PCR, que han confirmat el positiu de San Emeterio, que causarà baixa.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats