El València Basket creix en l'EuroCup Women

L'equip de Rubén Burgos es classifica per a jugar els octaus amb la contundent victòria contra el Ienissei Krasnoiarsk rus per 64 a 49.

Abalde, en una acció del partit
Abalde, en una acció del partit / M.A. Polo

El València Basket ha firmat un partit perfecte per a guanyar al Ienissei Krasnoiarsk rus per 64 a 49. La Fonteta ha vibrat amb el conjunt taronja, que ha aconseguit una victòria que convida a somniar i que consolida al grup entrenat per Rubén Burgos en l'EuroCup Women.

L'encontre ja ha començat amb celebracions, festejant els 135 partits de Rebeca Cotano, qui s'ha convertit en la jugadora que més vegades ha defensat la camiseta taronja.

Ja en partit, el València Basket ha eixit a totes des del primer segon. Amb un parcial de 10 a 2, les de Rubén Burgos trencaven ja el desavantatge dels 5 punts en contra que portaven del partit de l'anada celebrat a Rússia. El primer quart ha finalitzat 17 a 8 i al descans s'ha arribat amb un esperançador 34 a 18.

El gran treball defensiu ha provocat que l'equip rus fora incapaç de fer mal al València Basket. A la contundència defensiva se li ha sumat la capacitat anotadora de les locals, sobretot de Meiya Tirera. Gràcies a dos llançaments seguits de la jugadora de Mali, el València Basket ha doblegat el rival amb el marcador de 45 per 22.

El partit ha arribat al seu últim quart amb el marcador de 45 a 27. Només quedava rematar el bon treball i l'equip no ha fallat amb el definitiu 64 per 49. El València Basket ha aconseguit una victòria coral, de treball col·lectiu, amb una defensa sòlida i un atac contundent que permet passar a huitens i continuar creixent en l'EuroCup Women.