El València Basket continua invicte a la Lliga Endesa

Amb un marcador de 92-53, aclaparadora victòria taronja contra l'Embutidos Pajariel Bembibre a la Fonteta.

La jugadora del València Basket, Anna Gómez, en un moment del xoc contra l'Embutidos Pajariel Bembibre / Miguel Angel Polo

El València Basket continua invicte a la Lliga Endesa després de guanyar de manera aclaparadora l'Embutidos Pajariel Bembibre per 92-53. Laura Gil, amb 20 punts i Rebeca Allen, amb 17, han sigut les màximes anotadores de l'equip taronja. Amb aquesta sisena victòria de la temporada, les de Rubén Burgos continuen líders de la classificació junt amb el Salamanca i el Girona, contra qui juguen dissabte.

Les lleoneses només han aconseguit posar-se per davant del València Basket durant el primer quart. L'Embutidos Pajariel sorprenia amb els triples de Higgs i Rhine i ha sigut la taronja Laura Gil la que impedia que l'avantatge visitant s’incrementara i el primer temps s'ha tancat amb un marcador de 21-19. En el segon quart, Rebeca Allen, Laura Juskaite i Leticia Romero prenien el relleu de Gil contra un rival desbordat en atac i defensa. Ha sigut després de la represa que ha anat incrementant-se l'avantatge taronja, fins arribar als 30 punts al final del tercer temps. En l'últim quart, el València Basket ha continuat amb la mateixa dinàmica, fins guanyar de 39 punts.

Les taronja han demostrat la seua superioritat contra un equip que arribava amb una plantilla totalment renovada. Només continua l'entrenador, Pepe Vázquez. Tants canvis els han passat factura. 5 derrotes i una única victòria en l'inici de la temporada