El València Basket continua imbatut i colíder en Lliga

Huitena victòria per a les taronja davant del Durán Maquinaria Ensino, per 77 a 46.

Queralt Casas en una acció ofensiva de les taronja
Queralt Casas en una acció ofensiva de les taronja / València Basket.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
28 d'octubre 2020 - 22:22

El València Basket tornava a posar-se a prova, aquesta vegada a la Fonteta, i davant del Durán Maquinaria Ensino. Invencible i imparable sembla aquest equip, que no sap el que és perdre aquesta temporada en Lliga. Hui, huitena victòria consecutiva davant d'un equip que ha eixit amb ganes de sorprendre. A poc a poc les de Rubén Burgos han fet patent la seua superioritat. Inclús des de la línia de 3, tres n'han fet en el primer tram. Laura Gil, incombustible en totes les vessants, ha obert bretxa, mentre que Rebecca Allen li feia la rèplica, per a acabar el quart amb sis d'avantatge (20-14).

El segon parcial ha començat amb la mateixa dinàmica i les taronja s'han posat amb un màxim de més 10, cosa que ha despertat momentàniament l'Ensino, que ha quallat els seus millors minuts per a acostar-se fins a dos. L'última cistella l'ha aprofitada Queralt Casas per a deixar un 34-30 al descans.

A la represa, el València Basket ha eixit determinat a mostrar la seua qualitat i superioritat i, liderat per Cristina Ouviña, s'ha posat 12 per damunt en menys de dos minuts. Monòleg de les de Rubén Burgos en un tercer quart que ha acabat amb un parcial d'escàndol, 23 a 3 (57-33). Les locals han anul·lat totalment les gallegues, incapaces de plantar cara ni frenar el vendaval taronja.

Amb l'avantatge de 23 punts, l'últim quart ha sigut un passeig triomfal per a un equip que continua batent registres. Amb el partit trencat, la incògnita era el resultat final. Victòria aclaparadora per 77 a 46, més 31. El València Basket continua imbatut en la competició domèstica i encapçalant la taula, juntament amb el Perfumerías Avenida.

També et pot interessar

stats