El València Basket consolida el lideratge

L'equip taronja s'ha refet de l'eliminació europea amb un triomf contra el Gran Canària (72-58)

Les jugadores taronja celebren una acció
Les jugadores taronja celebren una acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket s'ha curat les ferides després de caure eliminat en els quarts de final de l'Eurolliga femenina amb una victòria còmoda sobre el Gran Canària (72-58), que manté l'equip taronja en el lideratge de la Lliga Femenina Endesa.

L'equip taronja ha començat molt fort, amb un parcial de 10-0, però les canàries no s'han rendit i, fins i tot, li han donat la volta amb un parcial de 4-18 (14-18). Rubén Burgos ha parat el partit i les seues jugadores han despertat per a tornar a agafar una renda important justament abans del descans (34-22).

En la represa, l'equip taronja ha mantingut la inèrcia positiva i ha aconseguit una màxima de 18 punts (48-30). Però llavors ha tornat a aparéixer la relaxació i el Gran Canària s'ha situat a només set punts (55-48). Ha tornat a ser un miratge, perquè el València Basket ha tornat a imprimir un ritme més alt per a sentenciar el duel.

L'equip taronja se n'anirà a la Copa de la Reina de Saragossa com a líder de la Lliga i amb les piles carregades. El València Basket buscarà un títol que encara no té en les seues vitrines i que li donaria el bitllet directe per jugar l'Eurolliga la temporada que ve.

També et pot interessar

stats