El València Basket vol completar el triplet de títols amb la Lliga

El partit contra el Perfumerías Avenida es podrà veure en directe per la tele i el web d'À Punt a partir de les 19:00 hores

Cristina Ouviña, en una acció del primer partit de la final
Cristina Ouviña, en una acció del primer partit de la final / FEB
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de maig 2024 - 22:32 Actualitzat: 12 de maig 2024 - 08:40

El València Basket té la primera oportunitat de guanyar el títol de la Lliga Femenina Endesa en el segon partit de la final del play-off pel títol contra el Perfumerías Avenida, que es disputa a la Fonteta. Després de la victòria a Salamanca dijous, l'equip taronja només necessita un altre triomf per a aconseguir el triplet de títols aquesta temporada. La Lliga se sumaria a la Copa de la Reina i a la Supercopa d'Espanya.

L'equip entrenat per Rubén Burgos vol celebrar el títol davant de la seua afició, però en cas de derrota, tindria una altra opció dijous, en el tercer i definitiu partit, que es tornaria a disputar a Salamanca. Per a aquest duel, el tècnic taronja no podrà tornar a comptar amb les lesionades Raquel Carrera i Alba Torrens.

El partit es podrà seguir en directe en la tele i el web d'À Punt des de les 19:00 hores amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de Nacho Rodilla i Anna Gómez. El programa Des de la banda, de la ràdio d'À Punt, també retransmetrà el partit amb la narració de Mónica Arnau i els comentaris de María Pina.

També et pot interessar

stats