El València Basket, primer club de l'ACB i la Lliga Femenina que tindrà equips de 3x3

Aquesta disciplina del bàsquet s'estrenarà com a olímpica en els Jocs de Tòquio d'aquest estiu

L'equip masculí de 3x3
L'equip masculí de 3x3 / Twitter: @valenciabasket

El València Basket s’ha convertit en el primer club de la Lliga ACB i la Lliga Femenina que tindrà equips sènior de 3x3. Aquesta disciplina del bàsquet s'estrenarà com a olímpica en els Jocs de Tòquio d'aquest estiu. El club començarà amb un equip masculí i un equip femení, que ja competiran en diferents proves del calendari aquest mateix estiu.

El nou equip masculí del club taronja jugava fins ara amb el nom ‘Múrcia 3x3’. L’equip el conformen l'il·licità Sergio Almansa, que ha jugat aquesta temporada amb l'Almansa en la Leb Or, Juanma Robles, Javi Valderrey, cofundadors, Leandro Lima i Dani de la Rúa i Toni Vicens.

La composició de l'equip femení es donarà a conéixer pròximament, però l'entitat ja ha avançat la intenció que a poc a poc jugadors del planter vagen nodrint els dos equips.

L'equip masculí debutarà oficialment del 18 al 20 de juny en el Open de Messinia (Grècia), mentre que el femení ho farà una setmana després en el Circuit 3x3 FCBQ de Sant Feliu, en què també participaran els seus companys.

També et pot interessar

stats