El València Basket, classificat per als setzens de final de l'Eurocup Women

Amb un 96-51, les valencianes han abatut l'Estrela Roja a la Fonteta, en la tornada de la primera ronda de la competició. L'equip taronja s'enfrontarà en la segona fase a l'Orman Genclik turc

El València Basket es classifica per als setzens de final de l'Eurocup Women
Isabel Adam
22 de desembre 2021 - 22:32

El València Basket s'ha classificat per als setzens de final de l'Eurocup Women, després d'abatre l'Estrela Roja a la Fonteta, per 96-51, en el partit de tornada de la primera ronda de la competició europea. Les valencianes ja havien aconseguit una renda de 17 punts en el partit d'anada i han mostrat la seua fam competitiva en el duel de hui contra l'equip serbi. Ara s'enfrontaran en la segona fase a l'Orman Genclik turc.

L'únic perill del partit estava en l'inici, segons havia alertat l'entrenador del València Basket, Rubén Burgos, i les jugadores taronja han entés el missatge. Amb la direcció de Cristina Ouviña i els triples de Bec Allen han obert una escletxa que ha anat augmentant en tota la primera part. L'australiana ha seguit castigant l'equip serbi des de la línia de tres punts i, encara que l'Estrela Roja ha començat a trobar el camí a la cistella, el xoc ha arribat al descans més que decidit, amb un 53-25 en el marcador

La jugadora del València Basket, Celeste Trahan-Davis, en el xoc contra l'Estrela Roja a la Fonteta

La situació no ha canviat a la represa, amb un València Basket actiu en defensa i ràpid en les transicions, que no ha deixat d'engreixar el seu avantatge. Incapaç de lluitar contra la defensa local i desbordat per les ràpides eixides del València Basket, el conjunt de Belgrad ha abaixat els braços. Les locals ho han castigat amb un parcial de 12-0 d'eixida en l'últim quart, que ha dut la renda de l'equip taronja fins als quasi 50 punts del final. Rebecca Allen ha sigut la millor jugadora taronja del duel, amb 14 punts i 28 de valoració; seguida d'Angela Salvadores, amb 16 punts i 18 de valoració.