El València Basket certifica el bitllet per a la Copa

L'equip taronja no ha tingut problemes per a véncer el Gran Canària (91-62) i serà cap de sèrie en la Copa, si diumenge guanya al Tenerife

Dubljević celebra una cistella
Dubljević celebra una cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha certificat la classificació per a la Copa del Rei, que es disputarà del 17 al 20 de febrer a Granada, després de véncer còmodament el Gran Canària (91-62) a la Fonteta. L'equip taronja serà cap de sèrie en la competició, si diumenge guanya al Tenerife.

Un imponent València Basket ha atropellat el Gran Canària en un partit endarrerit de la setzena jornada, que s'ha desnivellat en la primera part (50-30). Els insulars han començat millor el duel, però un 12-0 de parcial, amb Louis Labeyrie molt encertat des de la línia de tres, ha posat per davant els taronja a la fi del primer quart (23-17). L'avantatge ha crescut en el segon període, gràcies a l'encert ofensiu i a la bona defensa dels de Peñarroya.

En una segona part molt més espessa per les faltes, els locals han continuat ampliant la renda i a la fi del tercer quart ja guanyaven per 24 (68-44). Els últims deu minuts no han tingut història i només han servit per certificar el triomf taronja i la classificació per a la Copa. Ara cal donar un pas més i guanyar a Tenerife diumenge per a ser cap de sèrie.