El València Basket celebra la consecució de l'Eurocup Women

L'Ajuntament de València i la Generalitat han rebut l'equip que ha oferit la copa a la Mare de Déu dels Desemparats. La jornada de celebració ha conclós amb una trobada virtual amb l'afició taronja

Celebracio Eurocup Women Valencia basket
13 d'abril 2021 - 23:22

El València Basket ha celebrat esta vesprada la consecució del títol de l'Eurocup Women, aconseguit diumenge a Hongría contra el Reyer Venècia. La comitiva taronja ha sigut rebuda per l'alcalde de València, Joan Ribó, i el president de la Generalitat, Ximo Puig. Posteriorment, la representació de l'equip ha visitat la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats per oferir la copa de campiones a la patrona de la ciutat de València.

La jornada de celebració ha conclós a la Fonteta, ja amb l'equip complet, que ha sigut rebut amb un corredor per l'equip masculí. Al pavelló ha tingut lloc una trobada virtual amb l'afició taronja, on les jugadores han contestat les preguntes que els han fet arribar a través de les xarxes socials. Les de Rubén Burgos han assegurat que mai pensaren que fora imposible la victòria a pesar que perdien el duel a un segon i dues dècimes del final. La jugadora Raquel Carrera, autora dels tirs lliures que feren posible el títol ha assegurat: "Em podía més la il·lusió que la pressió". L'equip ja mira cap al futur. La capitana taronja, Anna Gómez ha manifestat que "este equip pot arribar on vulga, l'esforç i sacrifici de les jugadores va a ser màxim i agraïm el suport de patrocinadors i entitat. Estic convençuda que l'afició taronja podrà celebrar molt títols amb nosaltres ací, de forma presencial, a la Fonteta"

També et pot interessar

stats