El València Basket cau contra l'Olympiacos a la Fonteta per 79-88

La remuntada en l'últim quart no ha salvat un partit que els valencians han arribat a perdre per 33 punts. Les possibilitats del València Basket d'acabar en el top 8 depenen dels rivals.

El pivot del València Basket, Mike Tobey, després de la derrota contra l'Olympiacos a la Fonteta
31 de març 2021 - 23:24

La remuntada del València Basket en l'últim quart no ha pogut evitar la derrota contra l'Olympiacos a la Fonteta, per 79-88. Els de Ponsarnau havien arribat a perdre el partit per 33 punts al tercer quart. Ara el resultat final fa que les possibilitats d'acabar en el top 8 de l'Eurolliga depenguen dels resultats dels rivals

Havía sigut un inici de partit amb molt de ritme, molt ajustat entre els dos equips, amb un València Basket que dominava en el rebot. Ha sigut a la meitat d'aquest temps quan s'han posat per davant els del Pireu, un avantatge que han mantingut fins al final, encara que els valencians han aconseguit posar-se a dos del rival i el primer quart ha acabat amb 19-21. Durant l'inici del segon temps s'han mantingut l'intercanvi de cistelles i la mínima diferència entre els dos equips, amb Spanoulis i McKissic destacats en l'Olympiacos. La defensa de l'equip grec ha fet que canviara la dinàmica a la meitat d'aquest temps i han aconseguit el màxim avantatge fins a aquest moment, d'11 punts. Aquesta renda s'ha incrementat per les deficiències en defensa dels taronja i els dos equips se n'han anat al descans amb un 31-44 en el marcador.

Duel entre el València Basket i l'Olympiacos a la Fonteta

A la represa seguia pujant de manera molt considerable la renda dels grecs, fins a arribar a un avantatge de 26 punts a la meitat del quart, amb un Giorgos Printezis que es convertia en el malson per a la defensa del València Basket. Els taronja han acusat els nervis i la pressió, que s'ha traduit en falta d'encert en els llançaments i els de Ponsarnau no han pogut acostar-se a l'Olympiacos. Aquest penúltim temps ha acabat amb un resultat de 41-74. A l'inici de l'últim quart, els taronja finalment han reaccionat, han canviaat totalment la dinàmica, han fet un parcial de 2-21 i han retallat la distància considerable que tenien fins a aquest moment respecte al rival. La remuntada seguia fins a posar-se els de Ponsarnau a 9 punts de l'Olympiacos a 3 minuts del final, amb un San Emeterio inspirat. La remuntada per a la victòria no ha sigut possible i els valencians han caigut per 79-88 contra l'equip grec.