El València Basket cau amb despropòsit a Andorra, però acaba quart

L'equip taronja s'enfrontarà a l'UCAM Múrcia en els quarts de final del play-off pel títol, amb el factor pista a favor

Ojeleye, en una acció defensiva
Ojeleye, en una acció defensiva / EFE

El València Basket ha patit una derrota dolorosa en l'última jornada de la fase regular de la Lliga ACB després de caure amb despropòsit contra l'Andorra (99-71). Afortunadament, l'entropessada no ha tingut conseqüències classificatòries i l'equip taronja ha conclòs la Lliga en quarta posició. Ara, s'enfrontarà a l'UCAM Múrcia en els quarts de final del play-off pel títol amb el factor pista en contra.

L'equip entrenat per Xavi Albert ha oferit la pitjor versió de la temporada, en un duel en què encara estava en joc el tercer lloc en la classificació. Els valencians només han plantat cara en el primer període, en què han arribat a tindre una renda de quatre punts (10-14). Però un parcial local de 14-1 ha capgirat el marcador, encara que els taronja han arribat al descans amb vida (41-33).

Un tercer quart lamentable (31-8), en què al València Basket li ha costat quatre minuts fer la primera cistella, ha sentenciat el partit. En l'últim període, els taronja han arribat a perdre fins i tot per més de quaranta punts, però han pogut maquillar el resultat al final.

Ara, el camí dels valencians en el play-off començarà en els quarts de final contra l'UCAM Múrcia i, en cas de superar l'eliminatòria, s'enfrontarà al vencedor de l'Unicaja Màlaga-Manresa. El primer partit contra els murcians serà dissabte que ve a les 18:00 hores a la Fonteta, i el segon, el dimecres 22 de maig a Múrcia, a les 20:30 hores. Si fa falta un tercer partit, serà el dissabte 25 de maig a les 20:45, també a la Fonteta.