El València Basket cau a casa del líder (71-61)

El conjunt taronja qualla un gran partit contra l'Spar Citylift de Girona, però es queda sense premi.

Anna Gómez ha sigut una de les millors de l'equip taronja | Xavier Marqués.

Gran partit del València Basket a la pista de l'Spar Citylift de Girona. Molt lluny queda la grossa victòria del conjunt taronja en els primers compassos de la Lliga DIA a la Fonteta contra el líder de la categoria. Hui, l'equip entrenat per Rubén Burgos els ha jugat de tu a tu a les catalanes, en un partit molt intens i amb moltes interrupcions del joc.

El partit ha començat amb els dos equips prenent-se les mides. El València Basket ha intentat abaixar les revolucions del joc, ja que un ritme lent en el partit perjudicava l'equip català. Els primers 20 minuts hi ha hagut molt d'equilibri entre els dos conjunts. Cap dels dos no acabava d'escapar-se en el marcador i el duel entre Laia Palau i Anna Gómez deixava moments brillants. La defensa de les valencianes no deixava córrer les de Girona, que trobaven a faltar l'aportació de Hampton. Els dos equips han entrat en el túnel dels vestidors amb les mateixes possibilitats de guanyar (min 20, 36-34).

En el tercer temps, el València Basket ha estat més encertat tant en atac com en defensa i ha aconseguit posar-se fins 8 punt per davant. María Pina, Anna Gómez i Meiya Tirera han quallat un gran quart i l'equip acaronava guanyar al primer classificat de la Lliga DIA. Però el Girona no és líder per casualitat i la reacció no es feia esperar. En l'últim quart, les esperances del triomf taronja es desfeien. La connexió entre Buch i Colhado ha començat a funcionar i Núria Martínez ha despertat per a posar el Girona per davant.

Finalment, l'Spar Citylift s'ha mantingut invicte a la seua pista, amb un resultat final de 71 a 61, que no reflectia el gran partit que hui ha fet el conjunt que entrena Rubén Burgos,