El València Basket no es cansa de guanyar (46-66)

L'equip taronja ha aconseguit a Lugo la tercera victòria en l'Eurocup Women i la novena consecutiva aquesta temporada

Raquel Carrera, en una acció del partit
Raquel Carrera, en una acció del partit / Twitter: @EnsinoLugoCB

El València Basket segueix en estat de gràcia. L'equip taronja ha guanyat l'Ensino Lugo en la tercera jornada de l'Eurocup Women (46-66) i es manté invicte en la competició. Amb aquesta victòria, les jugadores de Rubén Burgos acumulen nou triomfs seguits en la temporada, després de la derrota contra el Bourges en la prèvia de l'Eurolliga.

Després d'un inici igualat, el partit s'ha trencat en el segon quart, gràcies al gran encert exterior del València Basket. Un parcial de 0-13 ha deixat el marcador en un clar 23-42 abans del pas pels vestidors.

L'equip taronja s'ha relaxat i ha encaixat un parcial de 8-0 en l'inici del tercer quart. Rubén Burgos ha frenat la possible reacció gallega amb un temps mort que ha tornat a posar les coses en el seu lloc. De fet, l'avantatge visitant ha crescut fins als 22 punts (34-56). L'últim període ha sigut un mer tràmit i ha certificat la tercera victòria taronja en tres partits en l'Eurocup, que manté l'equip de Rubén Burgos en el lideratge del grup I.