El València Basket busca segellar la classificació per a les semifinals del play-off

Els de Jaume Ponsarnau juguen el segon partit a la pista del Baskonia

El València Basket buscarà la classificació per a semifinals en el segon partit de la sèrie
El València Basket buscarà la classificació per a semifinals en el segon partit de la sèrie

El València Basket tractarà d'aconseguir la segona victòria contra el Baskonia per tal de classificar-se per a les semifinals del play-off de la Lliga Endesa.

Després d'un primer i agònic partit en què van guanyar per tan sols un punt de diferència, els de Ponsarnau buscaran endur-se el partit a casa dels vitorians i assegurar-se la classificació sense haver de jugar un tercer partit a la Fonteta.

Aquest serà el sisé enfrontament entre els dos equips aquesta campanya en un duel en el qual el factor pista ha sigut, fins ara, decisiu.

El conjunt valencià es va emportar l'últim partit gràcies, sobretot, a una bona estratègia que va saber explotar la facilitat en les posicions interiors de Bojan Dubljevic i Nikola Kalinic. Per eixe motiu, els dos podrien tornar a tindre un paper determinant en l'atac del conjunt taronja.

L'entrenador del València Basket, Jaume Ponsarnau, tornarà a tindre els seus catorze jugadors disponibles per al xoc i s'espera que torne a descartar Vanja Marinkovic i Josep Puerto, com ha fet en els últims partits. A més, tampoc s'espera que tinguen un paper rellevant en la rotació Fernando San Emeterio i Jaime Pradilla, que no van jugar en el primer partit de la sèrie.

També et pot interessar

stats