València Basket-Burgos, un partit marcat per les lesions i la Covid-19

Mike Tobey, amb un esquinç al genoll, és l'últim dels lesionats en l'equip de Jaume Ponsarnau.

El pivot taronja Bojan Dubljević, durant el partit de l'Eurolliga contra l'Olimpia Milà
El pivot taronja Bojan Dubljević, durant el partit de l'Eurolliga contra l'Olimpia Milà / Efe.

El València Basket rep aquest diumenge el San Pablo Burgos, en un partit en què la plaga de lesions que pateixen els taronja es mesurarà a la recuperació burgalesa després del brot de Covid-19 que ha patit i que encara arrossega.

L'equip de Jaume Ponsarnau arriba al duel després d'haver aconseguit dijous una victòria meritòria i treballada en l'Eurolliga contra l'Olimpia Milà. A les baixes exteriors de Joan Sastre, Fernando San Emeterio i Vanja Marinkovic s'ha sumat la de Mike Tobey, amb un esquinç al genoll. Derrick Williams també va acabar el partit amb molèsties.

Un triomf permetria al València Basket, a més de superar el Burgos en la classificació, situar-se a les portes de les huit primeres places, que al final de la primera volta donen accés a disputar la Copa del Rei.

Davant tindrà un equip que després d'un inici espectacular, amb la conquista de la final de la Champions de la FIBA inclosa, s'ha vist afectat per una sèrie de contagis de coronavirus que han minvat molt el seu potencial i que li han fet perdre els dos últims partits i suspendre'n un més. Per a aquest partit només tindrà la baixa de Xavi Rabaseda per Covid-19.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:00 hores, amb els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats