València Bàsket - Bayern de Munic: la recuperació de la moral passa per Europa

Ponsarnau no podrà comptar amb Sastre, Marinkovic ni Mike Tobey.

L'eslové Kremen Prepelic durant el partit del València Basket contra el San Pablo Burgos
L'eslové Kremen Prepelic durant el partit del València Basket contra el San Pablo Burgos / Twitter: @valenciabasket

El València Basket visita la canxa del Bayer de Munic en la huitena jornada de la fase regular de l'Eurolliga. Amb quatre victòries i dues derrotes, els de Jaume Ponsarnau ocupen la sisena posició i busquen consolidar-se en la part alta de la classificació.

Els valencians visiten un dels equips més potents de la temporada. Dels set partits que han jugat en la competició, el Bayern de Munic n'ha guanyat cinc i ocupa la segona posició només per darrere del Barça, intractable amb set victòries en huit partits.

El Valencia Bàsket juga l'Eurolliga després de la inesperada derrota davant el San Pablo Burgos d'aquest diumenge i del mal inici en la competició domèstica, en la qual ara mateix ocupen la desena posició, amb quatre partits guanyats i cinc perduts.

Un dels aspectes que més preocupa Jaume Ponsarnau és la desconnexió defensiva d'alguns jugadors, que llasta el treball conjunt de l'equip, una faceta en la qual està assenyalat Derrick Williams, entre d'altres.

Per a aquest partit, el València recupera l'ala Fernando San Emeterio, que havia sigut baixa en els últims partits per una lesió muscular, la presència de la qual ajudarà a recompondre una malparada línia exterior en la qual són baixa els escortes Joan Sastre i Vanja Marinkovic. Per la seua banda, Sam van Rossom sí que serà de la partida, encara que el belga ha estat reservat i no ha pogut exercitar-se amb normalitat per uns problemes físics que arrossega.

En la línia interior, Ponsarnau tampoc podrà comptar amb el pivot estatunidenc Mike Tobey, que va patir un esquinç en el genoll esquerre en la trobada del passat divendres davant l'Armani Milà.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio i el web d'À Punt Mèdia, en el programa Des de la banda, a partir de les 20:25 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats