L'equip taronja cau contra l'israelià per 84-68

Víctor Claver
Víctor Claver / Cedida pel Maccabi
08 de desembre 2022 - 23:28

El València Basket no ha aconseguit assaltar la pista del Maccabi de Tel-Aviv i ha caigut per setze punts contra els israelians, per 84-68, en la jornada 12 de l'Eurolliga. L'equip local ha aprofitat la inconsistència i els problemes en la direcció del joc dels taronja, que acumulen una ratxa d'una victòria i set derrotes en els últims huit duels de la competició europea.

A l'inici, davant d'un Maccabi erràtic en el tir, l'equip valencià ha aconseguit una xicoteta renda, però no ha pogut donar sensació de solidesa. Davant d'aquesta situació, els locals no han tingut problemes per a posar-se per davant en l'electrònic amb un parell de triples. Així i tot, el treball dels taronja Víctor Claver i Xavi López-Arostegui ha evitat que els israelians se n'anaren en el marcador.

Després del descans els valencians han millorat en atac, però la inconsistència en defensa ha fet que s'acostaren els locals. Els valencians han arribat a posar-se a dos punts del Maccabi en el penúltim temps de partit, però en el temps final els de Mumbrú se n'han anat avall. En el Maccabi, l'aparició de Sorkin, l'internacional espanyol Lorenzo Brown, Hollins i Hilliard han trencat el duel i han dut la victòria a l'equip local.