El València Basket assalta l'OAKA

Un triple de Chris Jones en l'últim segon dona la tretzena victòria en l'Eurolliga als taronja

Chris Jones, en una acció del partit
Chris Jones, en una acció del partit / Georgia Panagopoulou (Efe)

El València Basket ha aconseguit la tretzena victòria de la temporada en l'Eurolliga gràcies a un triple de Chris Jones en l'últim segon. L'equip taronja ha vençut el Panathinaikos per 91-92 després d'una gran remuntada en la represa, liderada pel base nord-americà, autor de 24 punts.

El Panathinaikos ha aprofitat les concessions del València Basket per a portar la iniciativa des de l'inici. Els grecs trobaven l'anella amb facilitat i només Chris Jones i James Webb mantenien els taronja en el duel (36-27). La millor notícia per a l'equip d'Àlex Mumbrú és que se n'han anat al vestidor només set punts avall (49-42).

Una gran eixida en la represa (3-11) ha permés al València Basket capgirar el marcador. Però a partir d'aquest moment la igualtat ha sigut la tònica del partit. De fet, s'ha arribat als minuts finals amb tot per decidir. I en els moments més calents, Chris Jones ha mantingut els seus i, amb un triple sobre la botzina, ha donat al València Basket un triomf vital, que el situa en la zona de play-off pel títol.

També et pot interessar

stats