El València Basket assalta el Buesa Arena (62-77)

L'equip taronja ha trencat la mala ratxa davant dels bascos i, a més, ha guanyat el basket-average

Ojeleye, en una acció del partit
Ojeleye, en una acció del partit / Adrián Ruiz (Efe)

El València Basket ha completat una nit redona al Buesa Arena, en derrotar el Baskonia per 62-77. L'equip taronja no només ha vençut un equip contra el qual encadenava set derrotes seguides, sinó que, a més, ha aconseguit guanyar-li el basket-average, després de la derrota a la Fonteta (84-98).

L'equip entrenat per Àlex Mumbrú ha començat molt seriós, sobretot en defensa, i ha manat en el marcador des del xiulit inicial (0-5). La reacció local ha fet que s'arribara a la fi del primer període amb un resultat més ajustat (13-16). Però el València Basket ha mantingut el gran nivell defensiu i ha millorat en el llançament per a anar-se'n al descans amb un avantatge de 16 punts (29-45).

En la represa, el Baskonia ha apujat la intensitat defensiva i ha pogut situar-se a només 3 punts en l'inici de l'últim quart (56-59). Però dos triples de Justin Anderson i Chris Jones han tornat a donar aire als taronja, que ja no han permés que els bascos es tornaren a acostar, gràcies a un gran Brandon Davies, autor de 19 punts.

Amb aquest resultat, el València Basket puja fins al nové lloc i se situa a només un triomf del sisé, que li donaria l'accés directe als quarts de final de l'Eurolliga. La setmana que ve els de Mumbrú tornaran a jugar fora de casa, aquesta vegada contra l'Estrela Roja de Belgrad.

També et pot interessar

stats