El València Basket aprofita l'entropessada del Girona amb una victòria a Lugo (64-74)

Anna Gómez es converteix en la jugadora amb més partits amb l'equip taronja

Rebecca Allen, amb 21 punts, ha sigut la màxima anotadora del partit
Rebecca Allen, en una imatge d'arxiu, ha sigut la màxima anotadora del partit amb 21 punts / València Basket

El València Basket ha aconseguit contra el Duran Maquinaria Ensino una nova victòria que, tenint en compte la derrota de l'Spar Girona a Saragossa, l'assenta en la segona plaça de la classificació i, per tant, en l'avantatge de pista en unes hipotètiques semifinals que els enfrontarien.

L'equip de Rubén Burgos té 24 triomfs i quatre derrotes en el caseller i el d'Alfred Julbe acumula 21 partits guanyats i quatre perduts però amb dos partits menys. A més, l'equip valencià té el basket-average a favor contra l'equip català.

L'Ensino Lugo, equip que ocupa actualment la novena posició i que, per tant, esgota en aquesta recta final les opcions per a participar en les eliminatòries pel títol, no ha sigut capaç de guanyar aquesta temporada al València Basket: dues derrotes en Lliga i dues en l'Eurocup Women.

Anna Gómez, 139 partits de taronja

La jugadora Anna Gómez ha igualat Rebeca Cotano, a Lugo, com a jugadora amb més partits disputats amb la samarreta del club valencià, amb 139 participacions.

Gómez, nascuda a Alfara del Patriarca (Horta Nord), va arribar al club valencià en l'estiu de 2018 després de l'ascens de l'entitat a la Lliga Femenina i ha estat en la plantilla les quatre campanyes que acumula en la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Com a capitana, ha sigut l'encarregada d'alçar els tres títols que ha aconseguit fins ara: l'Eurocop Women, la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Eurocopa, tots en 2021.

També et pot interessar

stats