El València Basket apallisa l'Schio en el comiat de l'Eurolliga (87-60)

La quarta victòria consecutiva en l'Eurolliga no és suficient per a seguir en la competició

La victòria de Casademont Saragossa les ha deixades sense opcions a Europa

Nadia Fingall firma la millor actuació amb l'equip taronja (22 punts) i millor jugadora del partit / València Basket

Al València Basket no li han eixit els comptes en l'última jornada i es queda fora dels quarts de final de l'Eurolliga tot i la contundent victòria contra les italianes de l'Schio, amb 27 punts d'avantatge, la quarta consecutiva en les últimes quatre jornades. Les valencianes havien de guanyar i esperar l'entropessada a casa del Casademont Saragossa contra el cuer, el Polski Liblin, que no s'ha produït perquè les aragoneses també les han apallissades (96-49).

València Basket ha eixit decidit a complir el guió. Defensa forta i ajustada (27 punts encaixats en vint minuts), compromís absolut, i una Fonteta entregada tot i la dificultat de l'empresa. Entre totes les jugadores, gran actuació de Nadia Fingall fins al descans: 20 punts, 8 de 9 en tirs de camp, ple en tirs de dos (5 de 5) i 4 rebots. Ja al final del primer quart, les jugadores de Rubén Burgos guanyaven de deu punts (23-13). Al descans, l'avantatge se n'ha anat als 24 (51-27), prova del gran domini taronja (tot i que han jugat de blanc) en el partit.

Després de passar pels vestidors, el partit no ha canviat. València Basket, molt intens, ha continuat amb una gran superioritat. Nadia Fingall ha descansat (dos punts en els dos últims quarts), i bona actuació coral de quasi totes les jugadores: Cristina Ouviña (8 punts), Queralt Casas, Alba Torrens i Leti Romero (7 punts). En l'últim quart, Rubén Burgos ha donat minuts a jugadores menys habituals, com Awa Fam, Elena Buenavida o Maria Erauncetamurguil en pista. València Basket s'ha relaxat i ha acabat perdent l'últim quart (16-19), l'únic negatiu de tot el partit.