El València Basket agafa impuls

L'equip taronja ha aconseguit el tercer triomf seguit en derrotar 86-81 l'IDK Euskotren

Alba Torrens, en una acció del partit
Alba Torrens, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la quarta victòria de la temporada en la Lliga Femenina Endesa després de remuntar un partit que se li havia posat molt costera amunt. L'equip taronja ha derrotat 86-81 l'IDK Euskotren basc, que ha arribat a guanyar de 17 punts en el segon quart.

Les taronja han sabut patir i li han donat la volta al marcador en l'últim quart, amb una Fonteta que ha sigut important per a mantindre connectat l'equip. El València Basket ha desplegat un joc molt coral, amb Ángela Salvadores, Queralt Casas, Leti Romero, Maru Gülich i Lauren Cox per damunt dels deu punts, en un partit en què ha tingut lloc el retorn de Cristina Ouviña després de la lesió. La festa s'ha tancat amb l'homenatge a l'excapitana Anna Gómez, que es va retirar a la fi de la temporada passada.

El València Basket se situa en la part alta de la classificació amb quatre victòries i tres derrotes, just abans de rebre el Bourges a la Fonteta en la quarta jornada de l'Eurolliga Femenina.