El València Basket acomiada l'any a la Fonteta amb un meritori triomf contra el Barça

L'aportació de la banqueta taronja ha sigut superior a la que ha donat Šarūnas Jasikevičius

L'extaronja Nikola Kalinić i l'actual jugador del València Basket Chris Jones, cara a cara / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit una victòria ajustada –84-83–, contra un dels líders de l'Eurolliga, que li permet mantindre's a tir dels huit primers, però també que no s'eixample la bretxa que ja l'allunya dels sis primers classificats.

Després d'un primer quart empatat a 20, els taronja han pres un poc d'avantatge abans del descans (41-38). Una diferència en el marcador que han sabut mantindre en la segona part, encara que el Barça l'ha reduïda en els últims minuts del duel, amb un parcial de 5-14.

Jasiel Rivero i Bojan Dubljević han sigut els màxims anotadors del conjunt valencià, amb 16 i 14 punts respectivament, encara que el blaugrana Nico Laprovittola ha sigut el màxim encistellador del duel: 28 punts.

L'equip d'Àlex Mumbrú encara ha de disputar dos partits abans de tancar l'any, però els dos seran a domicili: dimarts contra el Gran Canària i dijous a Milà. L'enfrontament contra l'equip canari serà un duel directe entre dos equips que esgoten les ocasions de participar en la Copa del Rei.