El València Basket acaricia la final de Lliga

L'equip de Rubén Burgos guanya a Girona per 64 a 73 en l'anada de les semifinals

El partit de tornada serà dissabte
21 d'abril 2021 - 22:13

El València Basket ha fet els deures a Girona. Les campiones de l'EurocupWomen acaricien la final de Lliga després de superar el Girona per 64-73 en l'anada de les semifinals de la Lliga Endesa.

Ha sigut un partit disputat, on no ha faltat el patiment. De fet, l'equip taronja ha començat el partit sempre a remolc de les locals. El primer quart ha finalitzat 21 a 13 i al descans el marcador reflectia un 34 per 28.

La reacció ha vingut després de passar pels vestidors. El València Basket ha aconseguit igualar a 37 i, quan faltaven 6:20 per a finalitzar el tercer quart, han aconseguit posar-se per davant, 37-39. Així, el tercer parcial ha finalitzat amb un ajustat 41 a 46.

L'últim quart s'esperava d'infart, però les de Rubén Burgos ho han fet pràcticament perfecte. Les diferències s'han fet més grans i, finalment, han aconseguit la victòria pel definitiu 64 a 73.

El partit de tornada a València serà dissabte.