El València Basket anirà a l'Eurocup després de no rebre invitació per a l'Eurolliga

El París, recentment campió de la segona competició continental, serà el substitut de l'equip taronja

Els equips participants en la pròxima Eurocup
Els equips participants en la pròxima Eurocup / Eurolliga

El València Basket no ha rebut una invitació per a jugar l'Eurolliga la pròxima campanya, segons s'ha establit en una reunió dels clubs que tenen plaça garantida per a la pròxima edició, per la qual cosa el club de la Fonteta tornarà a jugar l'Eurocup i el seu lloc l'ocuparà el París, guanyador d'eixa segona competició continental.

Este dilluns ha començat a Barcelona una reunió dels catorze equips que tenen plaça assegurada per a l'edició següent, que són dotze dels tretze propietaris de la competició, a més del Mònaco i el París.

En la reunió es va aprovar que les invitacions siguen per al Partizan i l'Estrela Roja de Belgrad, per al Virtus de Bolonya i per a l'Alba de Berlín. El València, que era el quint equip que optava a eixes places, finalment es queda fora.

D'esta manera, l'equip que la pròxima temporada dirigirà Pedro Martínez, jugarà l'Eurocopa després de quatre participacions seguides en l'Eurolliga. El club valencià torna així a una competició que va conquistar per última vegada el 2019 i en la qual és l'entitat que més vegades ha guanyat el títol, perquè ho ha fet en quatre ocasions.

El València Basket manté oberta una negociació amb l'Eurolliga amb la qual espera garantir-se un contracte pluriennal que li assegure la continuïtat en un torneig que contempla l'opció d'augmentar els seus participants en les pròximes edicions.

També et pot interessar

stats