València acollirà la fase final de la Lliga EBA

La candidatura del València Basket, classificat ja matemàticament com a primer de grup, acollirà l'organització del Grup B

Millán Jiménez està impressionant aquesta temporada sent un dels jugadors més valorats de la competició.
Millán Jiménez està impressionant aquesta temporada sent un dels jugadors més valorats de la competició / València Basket

La Federació Espanyola de Bàsquet ha determinat que València i Salou organitzaran les fases finals de la Lliga EBA que decidiran, del 13 al 16 de maig de 2021, els cinc ascensos a la LEB Plata, la categoria de bronze del bàsquet espanyol.

La candidatura presentada pel València Basket, classificat ja matemàticament, acollirà l'organització del Grup B. El grup dividit en dos subgrups de quatre equips cadascun. Aquests quatre clubs s'enfrontaran tots contra tots sota el sistema de lliga del dijous 13 de maig al dissabte 15 de maig.

El primer classificat de cadascun dels quatre subgrups ascendirà mentre que la plaça restant s'atorgarà al millor segon dels dos vencedors dels partits que es jugaran el diumenge 16 de maig entre els segons classificats.

Fins hui, a més del València Basket els equips que ja estan classificats per a la fase final són: Mondragon Unibertsitatea, USAL L'Antiga, Ucoga Segurs Chantada Ensino, Reial Madrid i CB Fuenlabrada.

L'equip valencià, que és líder del seu grup amb un balanç de 22 victòries i una derrota, compta amb totes les seues promeses de les generacions del 2000, 2001 i 2002, alguns d'ells a mitjan camí amb l'equip ACB, com Millán Jiménez, Hilmar Henningsson i, Guillem Ferrando.

També et pot interessar

stats