Els últims 13 minuts del partit entre l’Iberojet Palma i el TAU Castelló s’han de repetir

El Comité de Competició de la Federació de Bàsquet ha decidit anul·lar els últims 13 minuts del partit en què va guanyar el TAU Castelló.

Imate
Imate / TAU CASTELLÓ

El Comité de Competició de la Federació de Bàsquet ha resolt que s’han de tornar a jugar els últims 13 minuts del partit corresponent a la jornada 17 després que la taula d’anotació donara una cistella de 2 punts en lloc dels 3 que hi corresponia. El conjunt castellonenc va guanyar el partit amb un marcador final de 82 a 86.

L’errada es va produir en el tercer quart el passat dia 13, encara que no va ser fins ahir quan el Comité de Competició de la FEB va resoldre la reclamació que va interposar l’Iberojet Palma.

La reclamació del conjunt mallorquí argumenta que quan el marcador era de 50 a 56 a favor del TAU, la taula d’anotació va sumar una cistella de 3 punts al conjunt local en lloc dels 2 punts que li corresponien, segons han comprovat en les imatges del partit. L’errada es produïx per la indicació d’un àrbitre que assenyala cistella de tres. Després de l’estudi de la denúncia, el comité ha resolt que s’ha de repetir l’enfrontament amb el marcador de 50 a 56 i des d’eixe moment.

Ara, la Federació insta els dos clubs que abans del 31 de gener a les 12:00 hores del migdia han de confirmar una data per a celebrar el partit. En cas que no hi haja acord, serà l’organisme federatiu qui marque el dia de repetició del partit.

La directiva del TAU Castelló s’ha reunit i ha anunciat una roda de premsa per a aquest migdia.