Trista imatge del València Basket a Belgrad (82-64)

Els de Mumbrú s'han mostrat impotents davant de l'Estrela Roja, especialment en atac

Nedovic
L'exjugador del València Basket ha acabat amb 27 punts (5/6T3) / Djole Kostic

Un partit per a l'oblit és el que ha perpetrat el València Basket a l'imponent Stark Arena. Els taronja, amb les baixes de Brandon Davies, Boubacar Toure i Stefan Jovic, no han trobat referents a qui agafar-se en atac en cap moment del partit.

El primer quart ha finalitzat amb un pírric 11-12 a favor dels valencians, però la irrupció de Nemanja Nedović ha donat ales als serbis en el segon quart, que ha finalitzat 39-39.

Després del descans el València Basket ha tingut una tímida reacció i baló per a posar-se a quatre que ha errat Inglis. Des d'aquest moment les diferències no han fet més que augmentar i els triples de Nedovic no han parat de foradar l'anella taronja. L'exjugador del València Basket ha acabat amb 27 punts, 5/6 en tirs de tres.

Sense temps per a lamentacions, l'expedició taronja viatjarà directament a Berlín, on dijous s'enfrontarà a l'Alba, últim classificat junt amb l'Asvel. Una victòria dels de Mumbrú a la capital alemanya els serviria per a acabar la setmana dins del top 10 de l'Eurolliga.