Triomf nadalenc per a traure la huitena victòria seguida en LF Endesa (92-60)

La taronja Claudia Contell, cedida al Jairis, ha visitat per primera vegada la Fonteta com a rival

Queralt Casas i Elena Buenavida es xoquen les mans
Queralt Casas i Elena Buenavida es xoquen les mans / València Basket

Victòria del València Basket contra Jairis en el primer partit de la jornada de celebració de Nadal a la Fonteta. Després d'un inici igualat, l'equip de Rubén Burgos ha pres la iniciativa en el segon quart.

En la segona part ha sigut molt superior i un últim quart de 31-11, amb actuacions destacades de Marie Gülich (19 punts), Lauren Cox (18 punts) i Cristina Ouviña (16 punts), ha fet perdre l'esperança a l'equip murcià.

Les taronja trauen el seu huité triomf consecutiu en la Lliga Femenina Endesa per a continuar defensant el lideratge amb un balanç de deu victòries i tres derrotes.

Els pròxims partits seran també en la competició domèstica: visiten dimarts el Gran Canària i rebran divendres que ve el Leganés al pavelló de la Font de Sant Lluís.