Triomf meritori del València Basket en la visita a l'Estudiantes (52-59)

L'equip taronja empata a victòries amb el Perfumerías Avenida, encara que ha jugat tres partits més

Gülich, amb 20 punts, ha sigut la jugadora més destacada de l'equip taronja
Gülich, amb 20 punts, ha sigut la jugadora més destacada de l'equip taronja / València Basket

Bon partit el que ha completat el València Basket en terres madrilenyes per a allargar la dinàmica positiva. Ja sumen cinc victòries seguides, després de véncer 52-59 l'Estudiantes a domicili.

L'equip taronja ha dominat el primer i el tercer quart, mentre que, amb el partit resolt, l'equip madrileny s'ha emportat l'últim període. Cap dels dos equips ha aconseguit superar els vint punts en cap quart, fruit del bon treball de les defenses.

Les de Rubén Burgos han fet un pas avant per a suplir la important baixa de Laura Gil i Marie Gülich, davant de l'absència de la jugadora murciana, s'ha convertit en la gran dominadora de la pintura, amb vint punts i onze rebots, per a sumar-ne 27 de valoració.

Les taronja han exhibit una gran versió per a sumar la victòria número 18 en la Lliga Femenina Endesa, les mateixes que el líder, Perfumerías Avenida, encara que l'equip de Salamanca té tres partits pendents. Tres victòries menys i quatre partits per disputar té l'Spar Girona, el gran competidor del València Basket per la segona posició de la Lliga.

També et pot interessar

stats