Treball d'equip, tornada del capità, victòria clara i lideratge per al València Basket

El València Basket aconsegueix la victòria davant el Turk Telekom Ankara per un clar 101-83 i és líder del grup C en l'EuroCup. Un partit molt complet de l'equip taronja on ha reaparegut el capità, Rafa Martínez.

Will Thomas intenta un llançament davant el Turk Telekom
Will Thomas intenta un llançament davant el Turk Telekom / Efe

El València Basket és líder del grup C en l'EuroCup gràcies al bon partit que ha fet davant l'equip turc del Telekom Ankara. Un gran treball col·lectiu que s'ha coronat amb amb la tornada del capità, Rafa Martínez, qui ha fet l'última cistella del partit en forma de triple per a tancar el marcador amb el definitiu 101-83.

Així i tot, un nou inici gelat del València Basket provocava que l'equip turc s'aprofitara per a dominar en el joc i en el marcador. Així, el domini va ser dels visitants durant els primers minuts i el quart finalitzava amb 17-21 favorable al Turk Telekom Ankara.

Un equip més centrat, una defensa sòlida i dos triples de San Emeterio posaven un parcial de 16-7 (33-28) en el segon quart, i el València Basket començava a dominar la situació. Amb un parcial de més 8 se n'anava el partit al descans (50-42) i els locals oferint una molt bona imatge.

En la represa, el València Basket ha continuat aconseguint la màxima eficàcia en l'atac, però patia en defensa i, encara que el domini en el marcador continuava, Jaume Ponsarnau reclamava als seus més contundència. Així, el tercer quart ha resultat anivellat i ha acabat 72-64.

La victòria taronja es madurava en els primers minuts de l’últim i definitiu quart, un treball de grup molt complet que obligava els turcs a una heroïcitat impossible.

Jaume Ponsarnau donava minuts a Rafa Martínez, ja recuperat de la seua lesió. La tornada del número 17 era el colofó a una gran nit que posava punt final amb un triple del gran capità. Tres punts més que li donaven a l'equip una victòria dolça amb tres dígits, 101 a 83, i el lideratge del grup C de l'EuroCup.