Toni Ten, setze anys al capdavant de la banqueta del TAU Castelló

El club no amaga que l'ascens podria ser un dels objectius de la temporada

Toni Ten compleix setze anys en la banqueta del TAU Castelló

El TAU Castelló, que juntament amb l’HLA Alacant seran els representants valenciana en la LEB Or, obrin la temporada aquest divendres amb la màxima ambició. A la banqueta dels de Castelló de la Plana estarà Toni Ten, que continua batent rècords de permanència en el mateix club. Amb aquesta seran setze temporades consecutives i cada vegada lluitant per estar més alt.

Enguany, amb sis cares noves, un entrenador que coneix més que bé l'entitat i una competició que es presenta apassionant amb l'arribada de nous convidats, com ara, l'històric Estudiantes.

El president Luis García reconeix que Toni Ten és un pilar fonamental en el club. Destaca la seua ambició, però també la seua humilitat. 

Actualment, en l'ACB i en LEB Or no hi ha cap altre tècnic que s'acoste als seus registres de més temporades en un club. Els qui més a prop estan són l'exseleccionador Pepu Hernández, Pablo Laso i Moncho Fernández.

Això sí, al d'Onda encara li queda camí si vol superar el rècord absolut. Ane Muguruza, entrenadora de l'IDK Euskotren en Lliga Femenina, afronta la temporada 29 al capdavant de l'equip basc.

També et pot interessar

stats