Tirera obté el primer MVP del València Basket

La pivot va aconseguir 29 crèdits que l'han convertit en la jugadora millor valorada conjuntament amb Dietrick, del Gernika.

Tirera atorga al València Basket el primer MVP de la seua història.
Tirera atorga al València Basket el primer MVP de la seua història.
25 de novembre 2019 - 19:15

Meiya Tirera s'ha convertit en la jugadora millor valorada (MVP) de la novena jornada, conjuntament amb Blake Dietrick, del Lointek Gernika, en el segon MVP compartit de la temporada. És el primer MVP de la pivot maliana i també el primer del València Basket en la Lliga Femenina Endesa.

Tirera va obtindre 29 crèdits de valoració en el partit de la novena jornada contra el Ciudad de La Laguna Tenerife. Tot i que el València va perdre l'encontre, Tirera va desenvolupar una destacada actuació individual, amb 27 punts i 16 rebots.

El primer MVP de Tirera és també el primer del València Basket després d'haver estat a punt d'aconseguir-ho Tamara Abalde (amb 29 de valoració en la Jornada 25) i Joy Brown (25 en la Jornada 25) que es quedaren a un crèdit de valoració d'aconseguir-ho.

Amb aquest MVP Tirera també s'estrena com a membre del quintet ideal de la jornada, acompanyada per Tanaya Atkinson (ala-pivot), Brittany McPhee (aler), Blake Dietrick (escorta) i Aina Ayuso (base).

També et pot interessar

stats