Tercera victòria del València Basket en l'EuroCup

Per 98-95, l'equip taronja pateix fins a l'últim minut per a derrotar el Bourg francés

Xavier López-Arostegui, màxim anotador de l'equip taronja amb 18 punts
Xavier López-Arostegui, màxim anotador de l'equip taronja, amb 18 punts

El València Basket ha vençut el Bourg a la Fonteta, per 98-95, i amb això allarga la millor ratxa de la temporada. Aconsegueix així la tercera victòria en l'EuroCup i la quarta consecutiva de l'última setmana i mitja. Ara bé, els taronja han patit fins a l'últim minut per a superar l'equip francés

El primer temps ha estat marcat per la superioritat dels interiors del València Basket, que han aprofitat les baixes de l'equip francés a la pintura. Els locals han anotat sense problemes, amb un destacat Bojan Dubljevic, i ha sigut el moment de la tornada a la pista després de les lesions musculars de Hermanssson i Labeyrie. Aquest inici de rotacions ha provocat un intercanvi de cistelles, que han deixat el partit obert. Així i tot, el València Basket manava en el marcador. Els dos equips se n'han anat al descans amb un resultat de 50-43...

Ha sigut després de la represa quan l'equip francés ha empatat el duel, amb el treball de Sulaimon i Harris, i el rival dels taronja s'ha arribat a posar per davant al final del tercer quart. Els de Peñarroya tornaven a recuperar l'avantatge en l'inici de l'últim temps amb una cistella de Jasiel Rivero, pero el Bourg no li perdia la cara al partit i, aprofitant una antiesportiva de Dubljevic, s'han posat a un punt dels valencians. En l'últim temps, el València Basket ha reaccionat de la mà de Van Rossom, però l'equip francés no es rendia, amb Sulaimon al capdavant. De nou, en un final d'infart, el València Basket aconseguia una nova victòria en l'EuroCup.