Tercera victòria consecutiva del València Basket

Triomf treballat contra l'Snatt's Sant Adrià, penúltim en la Lliga Dia

Tamara Abalde llança un tir lliure
Tamara Abalde llança un tir lliure / Roberto Fernández

El València Basket ha rebut l’Snatt’s Sant Adrià a la Fonteta, en la jornada 19 de la Lliga Dia. Les catalanes són les penúltimes de la categoria però l’entrenador taronja, Rubén Burgos, destacava abans de l’encontre que no volia que un excés de confiança afectara el joc de l’equip.

Els dos conjunts han començat amb pressa per guanyar i, fruit d'això, les pèrdues de baló han sigut constants. Meiya Tirera es mostrava imparable en la pintura, però Parks tampoc es quedava arrere. En el segon quart, les valencianes s'han escapat un poc més en el marcador gràcies a un treball coral de tot l'equip. Les jugadores de l'Snatt's volien reduir la diferència ràpidament i s'han precipitat en les decisions de tir. Així, en la primera part, el marcador deixava un 37 a 28 a favor del conjunt que entrena Rubén Burgos.

La diferència ha arribat fins als 12 punts en el tercer quart. Però dos triples consecutius i diverses pèrdues de baló de les jugadores taronja han acostat el Sant Adrià a només 5 punts. La veterania de Maria Pina i Anna Gómez han impedit remuntar al conjunt català.

De nou la pressa per reduir la diferència ha jugat una mala passada al Sant Adrià. La precipitació de Parks i Coulibaly en els llançaments possibilitaven els rebots i posteriors atacs de les valencianes. Només Helena López tirava del conjunt català en els moments decisius.

Al remat, tercera victòria consecutiva del València Basket en la Lliga Dia. L'equip de Rubén Burgos es consolida en la quinta posició i, amb aquest, ja suma 12 triomfs.