Tercera derrota consecutiva del València en l'Eurolliga

El València Basket perd 78-83 contra els turcs de l'Anadolus Efes a la Fonteta i és últim en la classificació amb zero punts.

Vasilije Micic ha sigut un dels millors jugadors del partit
Vasilije Micic ha sigut un dels millors jugadors del partit / Efe

El València Basket ha perdut 78-83 un partit molt disputat a la Fonteta. Els dos primers quarts han demostrat que l'Anadolus Efes no anava a ser cap caramel·let. El primer quart ha acabat amb un 27-23 i només una cistella de Bojan Dubljevic en l'últim moment ha impedit que el resutat fora pràcticament un empat. El segon quart ha començat amb un triple de Quino Colom que feia el 30-25 i posava una certa tranquil·litat en la pista en espera que les coses s'adreçaren definitivament. Un altre triple de Colom minuts més tard feia pensar en el mateix: que els de Ponsarnau, en un moment o un altre, s'escaparien en el marcador. Pura il·lusió.

El tercer quart ha sigut una debacle per al València

Els jugadors se n'han anat al descans amb un parcial de 19-16.  És a dir, amb només una diferència de més tres. Després ha vingut la debacle del tercer quart. Un jugador ha destacat en l'equip turc. Ha sigut el serbi Vasilje Micic. Ha anotat, ha realitzat moltíssimes assistències i ha defés bé. L'equip turc ha colpejat durament els taronges i en eixe tercer quart s'han posat, per primera volta, per davant en el marcador. Aquests fatídics deu minuts del València Basket han acabat amb un parcial favorable als turcs de 17-30. Una distància de 13 punts que ha marcat el trajecte de partit.

En el quart el València ho ha intentat tot, però amb la pressió d'un marcador en contra. Tan sols  la resistència de Dubljevic pel que fa als punts hi ha aportat alguna cosa.  Ha aconseguit 22 tants en el partit, però no ha sigut suficient. El segon anotador per als locals ha sigut Sam van Rosson amb 14. En l'equip d'Istanbul, al gran partit de Micic s'hi afegit Alec Peteris. Aquest últim ha sigut el màxim anotador amb 17 punts.

Els de Ponsarnau continuen últims en l'Eurolliga

Aquest 63-69 deixa als de Ponsarnau últims en l'Eurolliga. Han perdut els tres partits de l'Eurolliga i sobretot han donat una sensació de no estar al nivell de les exigències que marca la principal competició europea. Perderen a la Fonteta amb una clara victòria del CSKA Moscou. Ho feren a Grècia amb l'Olympiacos amb un equip que no està passant precisament pels millors moments i han tornat a caure a casa davant un rival accessible com l'Anadolus Efes.

El València Basket és l'últim en la classificació i amb zero punts i cada volta s'allunya més l'objectiu d'estar entre els huit primers i poder jugar els quarts de final d'aquesta Eurolliga. Tant entrentador com jugadors confiaven que el partit contra els turcs servira per a eixir del túnel. No ha sigut així i el túnel sembla no tindre eixida. De moment.