El TAU i l'HLA posen la directa

Els dos conjunts han guanyat en l'onzena jornada de la fase d'ascens a la Lliga ACB.

El TAU Castelló guanya al Breogan
El TAU Castelló guanya el Breogán

El TAU Castelló i l'HLA d'Alacant han guanyat els partits de l'onzena jornada de la fase d'ascens a la Lliga ACBA.

Especialment important ha sigut la victòria dels castellonencs, segons en la classificació, que s'enfrontaven al Breogán, primers. Els de Toni Ten han aprofitat la renda de nou punts amb què se n'han anat al descans i han comandat el marcador durant la resta del partit, fins al 86-70. Amb aquest resultat, el TAU es manté segon, a tan sols una victòria dels gallecs.

Per la seua banda, l'HLA també s'acosta a les posicions davanteres de la classificació després de derrotar el Valladolid, que arribava al partit en setena posició.

Els alacantins han dominat el partit des del primer moment i no han soltat la batuta mai. Després d'un primer quart fantàstic que ha acabat amb un 28-17 a favor, la resta del partit ha sigut un tràmit, que han sabut resoldre a pesar dels incessants intents dels castellanolleonesos d'acostar-se en el marcador. Al final, pallissa per 108-69.

Amb aquesta victòria, l'HLA es manté quart a tres partits de distància del TAU i quatre del Breogán.