El TAU Castelló, a un pas de lluitar per l'ascens en l'ACB

El conjunt de Toni Ten va guanyar l'Ourense per 65 a 75, després de remuntar un partit que anava perdent.

Edu Gatell anota una cistella davant de la defensa de l'equip local
Edu Gatell anota una cistella davant de la defensa de l'equip local / Tau Castelló

El TAU Castelló va protagonitzar una de les remuntades de la jornada 29 de la LEB Or i aconseguia una nova victòria, aquesta vegada a la pista del Rio Ourense Termal per 65 a 75. Un triomf davant d'un rival directe en la lluita per a disputar les eliminatòries per l'ascens a la lliga ACB. Eduard Gatell, amb 11 punts i 8 rebots en 24 minuts, va ser una de les estreles del partit.

Després d'anar perdent durant la primera part del partit per 42 a 33, el conjunt de Toni Ten va tornar a la pista amb un altre aire. Més intens en defensa i amb més moviment de baló en atac permeteren el TAU acostar-se en el marcador. Però va ser un parcial de 10-24 en els últims 10 minuts el que va cimentar la victòria. Amb aquesta, l'equip de la Plana suma ja 16 triomfs en el seu caseller i ocupa la sexta plaça de la classificació, amb 3 victòries d'avantatge respecte dels equips que no disputaran la fase d'ascens.

Les posibilitats del TAU Castelló de jugar, per primera vegada en la seua història, l'eliminatòria d'ascens a l'ACB s'han incrementat quan només falten cinc jornades per a finalitzar la lliga regular.

L'espectacular trajectòria de l'equip, en la seua tercera temporada en la LEB Or, fa pensar que aconseguiran les victòries necessàries per a convertir-se en un dels huit clubs que allargaran la temporada amb aquest premi.