El TAU Castelló suma la segona victòria seguida (82-74)

L'HLA Alacant ha patit la segona derrota consecutiva en perdre contra l'Estudiantes 75-98

Óscar Alvarado, en una acció del partit contra l'Oviedo
Óscar Alvarado, en una acció del partit contra l'Oviedo / @PCandido
19 de febrer 2022 - 22:41

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 21 de la Lliga LEB Or. El TAU Castelló ha aconseguit el segon triomf consecutiu en guanyar l'Oviedo 82-74, mentre que l'HLA Alacant ha patit la segona derrota seguida en caure a casa contra l'Estudiantes (75-98).

El TAU Castelló ha vençut amb solvència un rival directe per a entrar en els llocs de play-off d'ascens a la Lliga ACB. Després d'una primera part molt igualada, amb alternances el marcador, l'equip de Toni Ten ha trencat el partit en un gran tercer quart. Un parcial de 28-17 ha sigut decisiu per assegurar la dotzena victòria de la temporada i la segona seguida. Stutz, amb quinze punts i huit rebots ha sigut el millor jugador local.

L'HLA Alacant no ha tingut tanta sort contra el gran favorit a l'ascens directe a la màxima categoria del bàsquet estatal, l'Estudiantes. La resistència de l'equip de Gonzalo García de Vitoria ha durat quinze minuts (29-32). El major encert de cara a la cistella dels madrilenys els ha permés anar-se'n al descans amb setze punts d'avantatge (38-54). I la renda no ha fet més que créixer en la represa fins al 75-98 final. Van Zegeren, amb setze punts, ha sigut el millor dels alacantins.