El TAU Castelló recupera el somriure amb un festival anotador (103-98)

L'equip de Toni Ten torna a guanyar al Ciutat de Castelló tres partits després i recupera plaça de play-off d'ascens

Óscar Alvarado, en una acció d'atac
Óscar Alvarado, en una acció d'atac / P. Cándido

El TAU Castelló s'ha retrobat amb la victòria al Ciutat de Castelló, després de dues derrotes en els últims dos partits com a local. L'equip de Toni Ten ha guanyat el Palma per 103-98 en un festival ofensiu i es torna a situar entre els nou primers classificats, una posició que dona accés a jugar el play-off d'ascens a la Lliga ACB.

El partit ha començat amb una cistella de l'equip balear. Aquesta ha sigut l'única vegada en tota la nit que els visitants han anat per davant en el marcador. L'encert ofensiu ha donat a l'equip de Toni Ten una renda de set punts a la fi del primer quart (29-22). L'avantatge no ha fet més que créixer en un segon període en què els locals han arribat a guanyar per dènou punts (54-35). La reacció final del Palma ha deixat l'electrònic en 61-49 al descans.

En la represa, el TAU ha mantingut l'encert cara a cistella i ha tancat el tercer quart amb un avantatge clar de tretze punts (89-76). Però la relaxació final ha pogut costar un disgust als de Toni Ten, que han hagut de patir fins al final per a acabar guanyant per un ajustat 103-98. Calvin Hermansson, amb 29 punts, ha sigut el millor jugador dels castellonencs.