El Tau Castello presenta un ERTO

El Tau Castello presenta un ERTO
El Tau Castello presenta un ERTO

El club castellonenc ha anunciat este dilluns que presentarà un expedient de regulació temporal de treball (ERTO) que afectarà la primera plantilla, entrenadors i treballadors del club.

La crisi de la Covid-19 ha paralitzat la competició esportiva i molts equips de la LEB Or estan recorrent a aquesta mesura pera salvar l'economia i el futur. En un comunicat, el TAU explica l'objectiu de l'ERTO: "Garantir la màxima seguretat econòmica dels treballadors i del club".

En el mateix comunicat també anuncia que "una vegada finalitze l'estat d'alarma, el club tornarà a la normalitat. Faltarà saber si les diferents competicions autonòmiques en categories inferiors i les competicions estatals de la Lliga LEB Or i la Lliga EBA seguiran o se suspendran definitivament.

L'altre equip de la Comunitat Valenciana que milita en LEB Or, la Fundació Lucentum, també va sol·licitar l'ERTO el 20 de març i va rescindir el contracte del nord-americans Justin Pitts, Devin Schimitk i Patrick Onwenu que ja estan al seu país.

També et pot interessar

stats