El TAU Castelló perd el segon partit dels play-offs d'ascens a l'ACB (83-80)

El pròxim partit serà decisiu i es juga el divendres que ve a les 20:45 h al ciutat de Castelló.

Final del partit entre el TAU de Castelló i el Melilla Baloncesto

Després de la dura derrota en el primer partit de l'eliminatòria davant el Melilla, el TAU Castelló ha jugat el partit de hui al Javier Imbroda, amb molta més inensitat. Havien preparat la jornada, havien repassat els detalls del partit anterior i s'havien conjurat per a tornar a ser els jugadors de tota la temporada. Tot i això, el Melilla ha començat fort el partit i ha acabat per davant al final del primer quart per un marcador de 25 a 17.

En un partit amb poc de públic, el Tau ha reaccionat en el segon quart, ha millorat el joc i ha conseguit la remuntada, han acabat tres punts per davant (35-38). Els millors dels castellonencs a la mitja part han sigut Charles Nkaloulou amb 10 punts, i Kyle Rowley.

A partir del descans, el partit ha estat molt igualat. Els de Toni Ten han donat la cara, peró Fran Guerra, decisiu per al Melilla i que ha estat en totes, ha condicionat molt el joc del Tau. El tercer temps ha acabat (52-47), per als de casa. L'últim quart ha continuat la dinàmica de l'anterior i en un final d'infart, on l'han tinguda els de Castelló, ha acabat amb empat a 68. Els cinc minuts extra els han dominat els melillencs amb un gran Fran Guerra i el TAU ha notat en excés la davallada física de Rowley, que ha acusat la falta de relleu. el partit ha acabat (83-80).

Però en les eliminatòries de play-off no hi ha temps per a les lamentacions. El pròxim partit serà decisiu i es juga el divendres que ve a les 20;45 h al ciutat de Castelló. El factor camp ha de ser important per remuntar el 2-0 i pegar-li la volta a l'eminatòria. Si d'alguna cosa ha servit este partit és per adonar-se que poden guanyar-los, si juguen bé. Només queda reclamar a l'afició que acudisca en massa per a donar suport a l'equip i mantindre l'esperança d'ascens a l'ACB.